Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 380

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Sandro - neskončno očarljiv pariški šik

Če so ti všeč čiste linije in prefinjena estetika, je pariška modna znamka Sandro prava izbira zate. Ustvarila jo je Evelyne Chetrite, ki je še danes njena kreativna direktorica. V svojih prostorih v središču francoske prestolnice pri Sandru ustvarjajo moderna, zapeljiva oblačila iz najboljših materialov. Ko vidiš obleko s podpisom znamke Sandro, ti je takoj jasno - to je čistokrvna pariška eleganca. Ustvari najlepše spomine v njihovih oblačilih.

V spletno trgovino Sandro po potiske, črte, pletenine

Na Zalandu ponujamo izjemno kolekcijo oblačil, čevljev in modnih dodatkov znamke Sandro. Usedi se, vzemi si čas in preklikaj neverjeten nabor izdelkov. Se že ob gledanju počutiš, kot da si v Parizu? V spletni trgovini najdeš obilico izdelkov iz svile in bombaža, na primer suknjičev, jaken in majic.

Ponudba oblek za najrazličnejše priložnosti je res izjemna. Za vsakodnevne opravke ti svetujemo, da pogledaš med dnevnimi oblekami, ki navdušujejo z drobnimi detajli, kot so zanimivi izrezi, pasovi ali všitki na prsih. Za prijetna druženja ni bolj primernega videza, kot so privlačne koktajl obleke, v katerih boš zvezda vsake zabave. Eleganca na kvadrat. Lahko pobrskaš med enobarvnimi oblekami umirjenih tonov ali razgibaš sceno s cvetličnim ali paisley vzorcem. Obleko lahko kombiniraš z elegantno jopico ali suknjičem, v hladnejših dneh pa si čez njo oblečeš plašč.

Ponujamo tudi druge modne kose znamke Sandro. Če nisi ljubiteljica oblek, preveri ponudbo dolgih in kratkih hlač ali kombinezonov, videz pa lahko dopolniš s čevlji in modnimi dodatki. Ponesi šik pariški duh in njegovo lahkotno prefinjenost na ulice vseh mest.

Izdelki, ki v sebi nosijo duh Pariza

Znamka Sandro s svojimi kolekcijami poskrbi za urbani videz, ki ne razburja z ekstravagantnostjo, pač pa privablja poglede zaradi svoje očarljivosti. Ponuja izdelke za vse. Moški, ki nosijo Sandro, so samosvoji, a z izjemnim občutkom za modo. Nosijo rahlo vintage oblačila v moderni preobleki, z zanimivimi grafikami in brezčasnimi pleteninami.