Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.785
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Versace, sinonim za luksuz in drznost

To kultno blagovno znamko, ki jo odlikuje ekstravaganca, luksuz, senzualnost in poudarjen individualni stil, je ustvaril modni oblikovalec Gianni Versace v 70. letih prejšnjega stoletja. Danes jo vodi Donattela Versace, modna ikona in svetovna zvezda, ki je blagovno znamko Versace iz linije modernih oblačil za moške in ženske ter parfumov nadgradila s številnimi drugimi luksuznimi izdelki: dodatki, urami, nakitom in celo luksuznimi izdelki za opremo doma.

Luksuz je tudi sicer sinonim za to znamko, saj sodi med najbolj luksuzne znamke nasploh. Odraža se tako v vrhunskih materialih, kot prepoznavnemu designu. Rdeča nit blagovne znamke, ki se pogosto pojavlja na izdelkih, krasi pa tudi prepoznaven logotip, je simbol meduze.

Meduza, divji potiski, luksuz in seksapil

Tako bi lahko opisali blagovno znamko Versace. Prepoznavna je domala povsod po svetu, slovi po barvitih potiskih, drznem kombiniranju vzorcev in nepogrešljivi meduzi. Je sinonim za ženstvene večerne obleke, ki jih zelo rade nosijo številne svetovne zvezde iz sveta slavnih in bogatih.

Zelo iskani in priljubljeni so tudi modni dodatki, nakit in ure te blagovne znamke, tako pri moških kot pri ženskah. Tudi tukaj blagovna znamka sledi svojemu stilu, saj so izdelki prestižni, a opazni in izstopajoči iz povprečja. Res je, Versace je vse kar drugega kot povprečen! Izstopa, očara, navdušuje z drznostjo in drugačnostjo.

Versace spletna trgovina pritegne pozornost

Na Zalandu najdeš ponudbo luksuznih Versace izdelkov za poslovne in uradne priložnosti, coctail zabave, svečane plese ter zabave. Na voljo so oblačila, obutev, dodatki, nakit in ure za ženske in moške. Karkoli izbereš, z znamko Versace zagotovo ne ostaneš neopažen(a). Prav nasprotno, ta luksuzna blagovna znamka zagotovo pritegne poglede in pozornost.

Če si želiš biti opažen(a) in poudariti svoj drzen stil, izberi Vesace. Namig: naša Versace spletna trgovina je zakon. Pogosto je za popoln stil dovolj že en ključen Versace kos.