Spalni pajaci za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 536

Najbolj prisrčni spalni pajaci za dojenčke

Ali niso dojenčki najbolj prisrčni, kadar spijo? Oblečeni v prelepe pižame z risanimi junaki? V spletni trgovini na Zalandu lahko izbiraš med najbolj udobnimi in trendi oblačili za svojega junaka ali princesko.

Otrok je dojenček do starosti 12 mesecev in do takrat mu zagotovo starša izbirata oblačila. Med najpomembnejša spadajo prav oblačila za spanje, saj je spanec pomemben za razvoj in rast malčka.

Če spi dojenček, spi vsa družina. Zato si vzemi čas in skrbno preuči izbiro na Zalandu, da boš lahko za svojega dojenčka izbrala najudobnejša in najbolj prisrčna oblačila.

Spalni pajaci iz najudobnejših materialov

Ko izbiraš oblačila za svojega dojenčka, je udobje na prvem mestu. Ne sme mu biti prevroče in tudi zebst ga ne sme. Temperaturo preveri na tilniku in trebuščku. Da mu je dovolj toplo, mora koža biti hladna in suha.

Izberi naravne materiale, kot je bombaž, ki je udoben, hkrati pa ga lahko peremo in sušimo pri visokih temperaturah in se ne uniči.

Dobra izbira je tudi organski ali ekološki bombaž, ki je mehkejši od navadnega, udobnejši in ne povzroča alergij. Pri proizvodnji se namreč ne uporablja kemikalij in težkih kovin, temveč le vodna barvila.

Priročna oblačila za spanje za dojenčka

Ko izbiraš spalna oblačila za otroka, bodi pozorna tudi na to, da ga boš čim lažje previla ali preoblekla. Včasih je to potrebno narediti tudi sredi noči, brez da dojenčka preveč predramiš.

Pri tem ti bo v veliko pomoč, če boš izbrala pižamo, ki ima med nogami nete, da mu boš lahko odprla samo spodnji del in hitro zamenjamo plenico. Tudi zadrga je v veliko pomoč, če je speljana po celotni dolžini oblačila.

Če je dojenček nemiren, se zna pomiriti s spanjem v spalni vreči. V njen se namreč ne more odkriti in mu je vedno prijetno toplo, hkrati pa ima vseeno dovolj prostora za gibanje in brcanje z nogami.