Bodiji za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 950

Spletno kraljestvo funkcionalnihbodijev za dojenčke

Dojenčki imajo običajno veliko oblačil - predvsem zato, ker jih je treba pogosto preoblačiti in ker hitro rastejo. Vsaj malo pa tudi zato, ker oblačila za dojenčke radi kupujemo vsi, od staršev do starih staršev, tet, stricev in prijateljev. Kako jih le ne bi, ko pa so tako ljubka in prisrčna.

Eden od osnovnih, najbolj uporabnih in priljubljenih kosov so zagotovo bodiji za dojenčke. V spletni trgovini na Zalandu imamo zato pripravljen bogat nabor, ki je vedno trendovski in v koraku s časom. Preveri, izberi in naroči.

Bodiji za dojenčke navdušujejo z barvami, napisi in tudi humorjem

Izbira barv bodijev za dojenčke je zares bogata, predvsem pozornost pritegnejo pisani vzorci, poslikave in pogosto hudomušni napisi v kombinacijah z ilustracijami. Včasih smo resni, a radi smo tudi nasmejani.

Ker so dojenčki še malo premajhni, da bi imeli svoje najljubše risane ali stripovske junake, jih za njih izbiramo kar starši. V naši ponudbi je tudi veliko licenčnih blagovnih znamk, ki so jih v svojem otroštvu - in morda tudi še sedaj - spremljali tako očki kot mamice. Izberi bodi za dojenčka s super junaki in svojega otročka navduši nad raziskovalci v vesoljskih ladjah ali pa brezčasnimi risanimi junaki.

Pajaci za dojenčke naj bodo iz kakovostnih materialov

V bodiju ali pajacku bo tvoj dojenček preživel veliko časa, to oblačilo pa bo nosil neposredno na svoji mladi in občutljivi koži. Zato skrbno izberi materiale, iz katerih je bodi narejen.

Svetujemo ti izbiro čim bolj naravnih materialov, kot je bombaž, na voljo pa so ti tudi laneno platno za tople dni ter žamet ali volna za hladnejša odbobja.

Določeni modeli imajo oznako trajnostno, kar pomeni, da so oblikovani in izdelani z mislijo na okolje. Prav za te modele so značilni izvirni potiski, naravne barve ter živalski motivi, ki otrokom približajo naravo. Izberi za svojega otroka le najboljše bodije za dojenčke, da bo zadovoljno prespal čim več noči, podnevi pa se bo veselo plazil naokoli.