Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 455
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Urban outfitters je enostavno kul

S svojo pol stoletja dolgo prisotnostjo na trgu se je znamka iz ameriškega mesta Philadelphia razširila v zgodbo, ki svojo pot uspešno nadaljuje po celem svetu, tudi pri nas. Urban outfitters je znamka, ki najde pot do vsakega modnega navdušenca.

Ta priljubljena ameriška blagovna znamka ima poleg res kul, trendi, modnih oblačil tudi posebno misijo. Ustvarjena je v duhu razumevanja kulturnih razlik. Pri tem gredo pri znamki še korak dlje in skozi svoje delo stremijo k medkulturološkemu razumevanju. Urban outfitters je izjemno vključujoča modna zgodba, kjer zagotovo vsak najde mnogo primernega zase.

Urban Outfitters spletna trgovina ponuja res širok nabor

Pisane barve, modni dizajn, vsestranska uporabnost, enostavne kombinacije. Vse to lahko najdeš na enem mestu. Spletna trgovina tebi in tvojim najdražjim ponuja noro izbiro oblačil. Tvoji drznosti so urban outfitters kolekcije, ki ti bodo končno dale krila.

Modni jeans ostaja s tabo v vseh svojih oblikah. Na Zalandu smo posebej pozorni pri izboru kosov, ki tvojo garderobo popestrijo. En drugačen kos bo dovolj, da bo tvoj videz popolnoma prenovljen. Urban outfitters spletna trgovina ponuja jeans navdušencem nove, sveže zgodbe.

Na Zalandu se zavedamo, da je vsak posameznik po svoje drugačen, unikaten. Prepričani smo, da si tvoja drugačnost zasluži tebi domač pristop k osveževanju garderobe. Urban outfitters spletna trgovina je pri tem izvrsten partner. Katalog lahko s super iskalnimi filtri popolnoma personaliziraš in tako ustvariš svoj unikaten izbor.

Vintage, retro, old school je kul

Trend zadnjih let so omare starih staršev. Kolo časa se je zavrtelo leta nazaj in moda naših starih staršev je spet aktualna. Ponovna uporaba oblačil je super. Če te izbire nimaš ali pa ni tistega, kar bi lahko pristalo v tvoji garderobi, je tukaj urban outfitters spletna trgovina.

Oprijeto ali baggy, pisano ali enobarvno, kratko ali dolgo, žensko ali moško. Za vse je tukaj neomejena urban outfitters spletna trgovina. Razišči jo.