Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 4.214
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Za popolno udobje izberi oblačila Nike sportswear

Uživaš v športu in novih izzivih? Pri tem je pomembno, da si dobro opremljena. Na Zalandu smo pripravili pestro ponudbo športnih oblačil Nike, Nike sportswear. Čakajo te vrhunska oblačila: za ženske, moške in otroke. Naj bo tvoj trening zabaven, sproščujoč in lahkoten – v oblačilih Nike sportswear.

Vadbi sledi zaslužen počitek, se strinjaš? Se sprašuješ, kaj obleči, da ti bo udobno? Obleci popularne športne kose oblačil Nike, kot je spodnji deli trenirke iz melirane preje. Narejen je iz zelo mehke, na dotik lahke tkanine, zato je popolna izbira za prosti čas, pa tudi športno aktivnost. Trenirka je namreč izdelana iz tkanine za odvajanje znoja, zato se boš počutila prijetno ne glede na intenzivnost aktivnosti.

Tudi barvna paleta te bo navdušila: od črne in sive do roza in rdeče. Trenirka se ohlapno oprime telesa, elastične manšete na koncu hlačnicah pa poskrbijo, da je tvoja skrbno izbrana športna obutev dobro vidna.

Privlačna in modna na treningu

Iščeš popolna oblačila za trening v fitnesu ali v naravi? Izberi pajkice iz džersija Nike sportswear. Navdušil te bo visok pas, ki zagotavlja, da pajkice ostanejo na mestu. Tako lahko brezskrbno uživaš v tebi najljubših športnih položajih. Videz dopolni s svojim najljubšim topom ali športnim puloverjem. Obuj športne copate s primernim podplatom in že si pripravljena na prijetno športno dejavnost.

Športni slog je vedno ‘in’

Uživaš v zunanjih športnih aktivnostih? Ob hladnejših dneh ti pride prav kvalitetna jakna, z lahkim ali toplim oblazinjenjem, ki je tako ravno prav topla, da ti je prijetno in ti hkrati daje polno svobodo gibanja.

Potrebuješ še ustrezne športne copate. Za tek po razgibanem terenu si zagotovi superge, ki absorbirajo trke iz okolja. Tako bo vsak tvoj korak udoben in varen. Izbrani materiali in skrbna izdelava poskrbijo za dolgo življenjsko dobo superg.

In kar je najbolje, športna oblačila Nike lahko zahvaljujoč privlačnemu dizajnu nosiš tudi na opravkih. Navdušuj v vedno ‘vročem’ športnem slogu. Razišči dizajne športnih oblačil Nike in izberi svoj najljubše kose, ki te bodo spremljali pri tvojih športnih uspehih in sproščenih prostočasnih dejavnostih.